Wielerclub De Pelgrim: Seizoen 2016

Wielerclub De Pelgrim is de gezelligste club wielerliefhebbers in Antwerpen. Thuisbasis is Café de Pelgrim van waaruit we drie maal per week – op dinsdag- en donderdagavond, en op zaterdagochtend – een tocht in het Antwerpse en de nabije omgeving organiseren.

Het tempo is voor ieder, beetje geoefend fietser zeker te doen. De snelle mannen mogen zich op een afgesproken strook volledig laten gaan waarna het peloton opnieuw samenkomt. Occasioneel wordt het parcours in twee groepen, een snellere en een minder snelle, verreden. Maar in alle scenario’s huldigen we het heilig principe: samen uit, samen thuis! Na een verkwikkende douche kan je heerlijk nagenieten met een pint in brasserie De Pelgrim. Stempelkaarten met 10 consumpties zijn te koop voor €24, met de elfde consumptie helemaal gratis! (Enkel en alleen voor de leden van de wielerclub).

Afspraken

  • 3 Ritten per week op dinsdag, donderdag en zaterdag
  • Vertrek op dinsdag en donderdag om 18u30; afstand: 50 tot 65 km
  • Vertrek op zaterdagochtend om 9u30; afstand: 65 tot 75 km

Voorwaarden

  • Het dragen van het clubshirt
  • Het dragen van een helm is verplicht
  • De fiets moet goed onderhouden zijn
  • Stipt vertrek aan de shop

Naast kameraadschap en driemaal per week een fijne fietstocht, ontvang je als lid van Wielerclub De Pelgrim een custom made wielershirt van PEdAL ED, een gratis paar Dario socks, 5% korting op je aankopen van accessoires en wielerkleding, en exclusief ledenvoordeel op producten in de kijker bij Velodome. En, last but not least, is een lidmaatschap bij Wielerclub De Pelgrim goed voor een gratis deelname aan de plezantste tijdrit van ’t stad, het Velodome Criterium.

Inschrijfprijs voor al dit moois bedraagt slechts € 125, d.w.z. € 25 voor het lidmaatschap, plus € 100 voor een exclusieve PEdAL ED shirt. Bestaande leden hernieuwen hun lidmaatschap aan € 25 en betalen net als nieuwe leden € 100 extra voor een nieuw wielershirt van Wielerclub De Pelgrim.
Opgelet: Wielerclub De Pegrim is in geen geval aansprakelijk voor schade of ongevallen. Daarom adviseren we een ongevallenverzekering via de Vlaamse Wielrijdersbond.

Overtuigd? Dacht ik wel. Kom je dan in de shop inschrijven en word fan van onze facebook-pagina voor alle laatste nieuws. Voor meer informatie over lidmaatschap van Wielerclub De Pelgrim kan je me contacteren via stijn@velodome.cc